Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Ενα ενδιαφέρον στοιχείο της εγκρισης περιβαντολλογικών όρων μιας απο τις "επενδύσεις" στο Λουκαίτι.

*To  άρθρο αναπροσαρμόζεται γιατί υπάρχει ροή νέων στοιχείων.
*Σύμφωνα με άποψη που κατατέθηκε στο ΠΣ της14/2.2012 ο ρόλος του Περιφερειακού Συμβουλίου περιορίζεται στον έλεγχο της νομιμότητας της διαδικασίας  της αδειοδότησης και όχι για  το αν πραγματοποιηθεί ή όχι η επένδυση. Επίσης διαπιστώνεται ότι ο εισηγητής του θέματος φέρεται να έχει υποχρέωση να επισκεφτεί την περιοχή επένδυσης και να ενημερώσει την τοπική κοινωνία ώστε να ανοιξει ουσιαστικά την διαβούλευση ώστε να υπαρχουν ενστάσεις στο περιφερειακό Συμβούλιο.
Κατι τέτοιο δεν έγινε για την Ερμιονίδα απο  τον εισηγητή ο οποίος έχει ακέραιη πολιτική προσωπική ευθύνη.
Σϋμφωνα με την έρευνα που κάνουμε έχουμε πληροφορίες ότι έχουν  συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο αλλά πρός το παρόν δεν έχουμε ακόμη διαθέσιμο το έγγραφο .
"Ι"

Ενα ενδιαφέρον στοιχείο.Απο την έγκριση (υπάρχει και τροποποίηση),δεν φαίνεται να υπάρχει απόφαση((Γνωμοδότηση) του Περιφερειακού συμβουλίου .Πελοποννήσου,για την επένδυση αυτή.

Λαμβάνει την απόφαση που υπογράφει στην ουσία  μόνος του ο κ.Τατούλης δια του κ.Χειβιδόπουλου ύστερα απο μια καθαρά περιφερειακή υπηρεσιακή διαδικασία.
και εισέρχεται στο περιφερειακό συμβούλιο με μόνο σκοπό να λάβει γνώση και στη συνέχεια να την ενημερώσει  στην κοινωνία που εκπροσωπεί.


"Ι"

4ΑΣΛ7Λ1-Ζ01-signed

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου