Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

O Λάμπρος Μπούκλης απαντά στους Οικολόγους Πράσινους

Video /http://korinthostv.blogspot.gr

Λάμπρος Μπούκλης (1966), είναι Πτυχιούχος Φυσικής από το Πανεπιστήμιο Πατρών με διπλωματική εξειδίκευση στην Εφαρμοσμένη Περιβαλλοντική & Αρχαιολογική Γεωφυσική στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης (1990, Αυστρία).
Είναι κάτοχος Master (MSc) από το τμήμα Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου του Bradford στο αντικείμενο “Business strategy & environmental management” (1996).
Ως Σύμβουλος σε θέματα Περιβάλλοντος έχει συνεργαστεί με Αεροπορικές εταιρείες, Αεροδρόμια, εταιρείες διαχείρισης αποβλήτων, Χαλυβουργεία, Τράπεζες, Σωληνουργεία, Ξενοδοχεία, Νομαρχίες & Δήμους, κτλ.
Από το 1997 εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Μ.Κ.Ο.: International Network for Environmental Management (Οργανισμός διαπιστευμένος από τον Ο.Η.Ε.), www.inem.org . Από το 2006 είναι Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΝΕΜ.
Είναι ο πρώτος Έλληνας που μετείχε ως expert στις επιτροπές του Οργανισμού ISO για θέματα περιβαλλοντικής διαχείρισης (2003 Ινδονησία & 2004 Αργεντινή).
Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος Δ.Σ. στην περιβαλλοντική οργάνωση «Ελλάδα Καθαρή».
Με την ιδιότητα του Περιβαλλοντικού Επιθεωρητή έχει επιθεωρήσει εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Έχει λάβει μέρος ως εισηγητής σε αριθμό περιβαλλοντικών συνεδρίων / ημερίδων στο εξωτερικό (Μεξικό, Βιετνάμ, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Ταϊλάνδη, Κύπρο κτλ.) και στην Ελλάδα.
Περιφερειακός  Σύμβουλος Πελοποννήσου.Υπεύθυνος για την Ανακύκλωση και την κομποστοποίηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου