Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Ριζοσπαστική Κίνηση Ερμιονίδας-Συμμετοχή η νέα δημοτική κίνηση είναι γεγονός.

Η Ριζοσπατική  Κίνηση  Ερμιονίδας-Συμμετοχή είνα η νέα κίνηση που ξεκινά επισημα πλέον την προσπαθεια της να πρωταγωνιστήσει στα  δημοτικα δρώμενα της Ερμιονίδας.
Οσοι επέλεξαν να βρεθούν σήμερα στο πολυχώρο Αρτίκι ήρθαν σε επαφή με μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τους περισότερους καθως η δομή και η λειτουργία του σχήματος απέχει παρασάγγας
από τα προσωποκεντρικά δημοτικά σχήματα ....που συνήθως διεκδικούν τον δημοτικό θώκο...
Σε μια διαδικασία 60 πολίτες της Ερμιονίδας,μεσα απο μια ζωντανή συζήτηση που σ ε ωρισμένα σημεία έγινε ιδιαίτερα "θερμή αποφάσισαν να κάνουν το κρίσιμο βήμα .
Χωρίς να λείπουν οι ενστάσεις για διαδικαστικά κυρίως θεματα ,οι συμμετέχοντες αποφάσισαν με ψηφοφορίες για το όνομα της κίνησης ,αλλα και για τετραμελή συντονιστική επιτροπή που σε σύντομο σχετικά διαστημα θα είναι  υπεύθυνη να διαμορφώσει τις κεντρικές θέσεις της κίνησης αλλα και να επιλέξει τα υπόλοιπα που απαιτούνται για να γινει η πράξη συμμετοχής στις εκλογές.
   Πώς θα διαμορφωθούν οι κεντρικές θέσεις της κίνησης ; Με κυλιομένες δημόσιες  θεματικές συνελεύσεις...αλλα και με επαφές με άλλες συλλογικότητες της περιοχής μας
 Το σχήμα είναι εξ ορισμού καινοτόμο ,στοχεύει στην συμμετοχή των πολιτών  σε όλες τις διαδικασίες ακόμη και την εκλογή του υποψηφίου δημάρχου.
Θα παρακολουθήσουμε με ενδιαφέρον αυτό το "πολιτικό εργαστήρι " .



"Ι"



 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου