Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Στο ΣΤΕ ο Δήμος Ερμιονίδας για το λιμάνι στο Μετόχι.(Video)





Οπως ήταν φυσικό εγκρίθηκε ομόφωνα,χωρίς να λείψουν οι εντάσεις..
Η εμφάνιση των δύο υποψηφίων δημάρχων του κ,Τόκα ,και του κ,Λυμπερόπουλου συνοδεύτηκε απο εντάσεις ,τελικα κατάφεραν .............και πήραν το λόγο για μερικα δευτερόλεπτα σαν πολίτες ..(Ευθύνη του προέδρου του ΔΣ ..εδώ )
Γενικώς το ΔΣ δεν είναι ιδιαίτερα φιλόξενο ..σε τρίτους..
Ας μην γελιόμαστε ,η ουσία είναι ότι δεν είναι επιθυμητή η διακίνηση επιβατών  από  το Μετόχι, και επιθυμητή η υποχρεωτική διακίνηση  του συνόλου της κίνησης απο την Ερμιόνη..(όπως γινόταν πρίν γίνει η σκάλα στο Μετόχι και ιδιαίτερα πρίν δρομολογηθεί τακτική συγκοινωνία απο εκεί)


Το θέμα είναι γιατι κανείς δεν έβαλε το θέμα όταν έπρεπε ....(Ευθύνη του παλιού Λιμενικού Ταμείου Ερμιόνης εδώ) .Μην ξεχνάμε ότι έχουμε μια παγιωμένη κατάσταση ,σε ενα χώρο που δημιουργήθηκε μεγάλο Parking ,το οποίο πήρε γνωμοδότηση χωρίς αστερίσκους  απο το ΔΣ Ερμιονίδας...
Τώρα μάλλον είναι μάλλον αργά...Και αν κερδίσουμε  το ΣΤΕ ,απο την στιγμή που η Περιφέρεια Αττικής έχει αποφασίσει να έχει η Υδρα την βέλτιστη πρόσβαση  (όπως δικαιούται άλλωστε) θα την αποκτήσει με τον ένα η τον άλλο τρόπο..
 Η κατασκευή μιας λιμενικης εγκατάστασης στην οποία θα πάει και το Ferry(εμπορεύματα )  στα ορια της Τροιζηνίας θα σηματοδοτεί την ολική ήττα των τοπικών μας επιλογών στο θέμα.καθώς θα βάλει την Τροιζηνία στην τροφοδοσία του νησιού.με ίσους όρους με την Ερμιόνη.

"Ι"








1 σχόλιο:

  1. Μπορεί να κανω λάθος αλλα δεν μιλήσαμε για λιμάνι (είμαι κάτοικος Υδρας), αλλα ασφαλέστερο σημέιο πρόσδεσης. Ολοι εμείς και ακόμα και οι μη μόνιμοι κάτοικοι ερχόμαστε εκεί για τα πιο πολλά ψώνια μας. Σούπερ μάρκετ, μαναβική, οικοδομικά υλικά τα πάντα! Σε σημέιο που εχουμε παραμερίσει εδώ ο ένας τον άλλο προτιμώντας εσάς. Αν υπήρχε δε και λιμάνι να έιστε σίγουροι πως μόνο κερδισμένοι πάλι θα βγάινατε. Έχουμε οι πιο πολλοί ιδιόκτητα σκάφη και λόγο καιρού και κόστους θαλάσσιων ταξι δεν ερχόμαστε όσο συχνά θέλουμε!

    Πως όμως την στιγμή που έχουμε λυγίσει και υποφέρει απο την θαλάσσια συγκοινωνία των φλαιν και ζούμε απο τον τουρισμό απαιτείτε εσείς να μείνουμε απομονωμένοι;;;

    Μας κάνετε χάρη; Δεν θα ξαναψωνίσω απο εσας ουτε το σκαφος μου θα βγάλω σε εσας ουτε μαναβική, ουτε οικοδομικά υλικά, ούτε είδη υγιεινής,ούτε φυτά για τον κήπο μου, ούτε θα ξαναπροτέινω σε τουρίστα να έρθει σε εσάς. Μπορούμε και αλλιώς και θα προσπαθήσουμε.

    Αφού δεν πιστεύετε στην σωστή γειτνίαση, αλληλεγγύη, προσφορά, στο δούνε και λαβείν, και δεν μας τιμάτε, καλώς!

    Ούτε και εγώ λοιπόν γέιτονες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή