Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Δήλωση αποχώρησης της κ. Ελένης Ντάκου απο το συνδυασμό του κ.Τάσου Λάμπρου.

Κρανίδι, 25 Απριλίου 2014


Αγαπητέ Τάσο,


μετά τις χθεσινοβραδινές δυσάρεστες εξελίξεις και τον παράλογο, ανάλγητο και στερούμενο ηθικής και αξιών τρόπο, με τον οποίο διαχειρίστηκες την υποψηφιότητα ενός συνδημότη μας, σου γνωρίζω ότι αποχωρώ από την Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας, η οποία όπως φαίνεται από τις εξελίξεις, δεν είναι καθόλου προοδευτική και κυρίως δεν είναι συμμαχία.
Νόμιζα πως όλοι όσοι συμμετείχαμε, κάνοντας μικρές ή μεγαλύτερες υπερβάσεις, είχαμε ένα κοινό σκοπό : να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, ανεξαρτήτως προέλευσης και ιδεολογικών καταβολών, να διαμορφώσουμε την πιο αξιόλογη πρόταση για τον τόπο μας και να την θέσουμε προς ψήφιση στους πολίτες, που από το Σύνταγμα είναι οι μόνοι αρμόδιοι να κρίνουν πολιτικές και πρόσωπα.
Εμείς αντί για αυτό, υπερβαίνοντας τις πιο στοιχειώδεις αρχές δικαίου και
ξεπερνώντας με ελαφρότητα τα όποια ηθικά κωλύματα παρουσιάζονται, υποκαθιστούμε το λαό, λειτουργώντας αλίμονο εξ’ ονόματός του και μάλιστα βασιζόμενοι σε φήμες, ανώνυμες καταγγελίες και αυθαίρετες κρίσεις.
Με λύπη διαπιστώνω επίσης, την απαράδεκτη ύπαρξη προσωπικών σου δεσμεύσεων απέναντι σε ορισμένους υποψηφίους, οι οποίες επαληθεύτηκαν από την εξέλιξη των πραγμάτων και για τις οποίες, δεοντολογικά και ηθικά τουλάχιστον, όφειλες να με είχες ενημερώσει.
Ύστερα από τα παραπάνω, η αποχώρησή μου από το συνδυασμό σου είναι μονόδρομος, γιατί προσκρούει σε προσωπικές ηθικές αρχές και αξίες, τις οποίες δεν διαπραγματεύομαι και κυρίως ως δασκάλα δεν καταπατώ.
Με αυτές τις πρακτικές που με μεγάλη ευκολία υιοθετείς, δε μπορώ Τάσο μου να σε ακολουθήσω και να σε βοηθήσω στο νέο σου βήμα. Σου εύχομαι καλή επιτυχία.

Με εκτίμηση


Ελένη Ν. Ντάκου.

1 σχόλιο:

  1. εσας κυρια ΝΤΑΚΟΥ σας ψηφισανε οταν μπηκατε στο συνδυασμο;Δηλαδη θελετε να πειτε οτι κουτσοι στραβοι στη Καπερναουμ;Δηλαδη οποιος δηλωσει οτι θελει να συμμετασχει πρεπει και να μπει;Δεν ειναι καιρος καποιοι δεινοσαυροι να πανε στο σπιτι τους; Δεν καταλαβαινω τον υπερβαλλοντα ζηλο σας.Σε ποιον αναφερεστε;Μηπως πρεπει να πουμε μπραβο στο κυριο Λαμπρου που αντισταθηκε στις πιεσεις διαφορων κυκλων ,αντι να τον συκοφαντουμε;Για σκεφτειτε το λιγο.Ποιοι στερουνται ηθικης αραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή