Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΕΔΕ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ





Έναρξη της 1ης Σειράς Αργολίδας : 07 Νοεμβρίου 2014

Εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος:

24 Σεπτεμβρίου και ώρα 7 το απόγευμα

στην Αίθουσα διαλέξεων του Επιμελητηρίου Αργολίδας


Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αργολίδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων που θα υλοποιηθεί στο Άργος, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).

Η ΕΕΔΕ σήμερα συγκαταλέγεται στα πέντε μεγαλύτερα Management Associations παγκοσμίως σε επίπεδο Μελών και Έργου. Έχει εκπαιδεύσει, κατά τη διάρκεια των 51 χρόνων λειτουργίας της, περισσότερα από 500.000 στελέχη επιχειρήσεων σε περισσότερα από 17.000 διαφορετικά επιμορφωτικά προγράμματα.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ξεκίνησε το 1989 στην Αθήνα. Στα 25 χρόνια λειτουργίας του, η επιτυχία του και η μεγάλη ανταπόκριση των στελεχών οδήγησε στη δημιουργία τμημάτων σε 23 πόλεις της χώρας. Έχουν αποφοιτήσει Πανελλαδικά περίπου 4.000 στελέχη που ήδη έχουν επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των επιχειρήσεων.
Η ποιότητα της προσφερόμενης εκπαίδευσης στηρίζεται σε σημαντικό βαθμό στην παρ
ακολούθηση των σύγχρονων εξελίξεων στον διεθνή επιχειρησιακό στίβο, μια που η επιχειρηματική δραστηριότητα αποκτά όλο και πιο έντονα Παγκόσμιο χαρακτήρα. Το πρόγραμμα αυτό έχει την αναγνώριση του επιχειρηματικού κόσμου και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση σε όλη την Ελλάδα.

Το διδακτικό προσωπικό αποτελεί πετυχημένο συνδυασμό Καθηγητών με έμπειρους Μάνατζερ, διακεκριμένους εισηγητές και προσωπικότητες από τον κόσμο των επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων, οργανισμών και αυτοαπασχολούμενων, αποφοίτων ΑΕΙ και ΤΕΙ, καθώς και όσων διαθέτουν εργασιακή εμπειρία, οι οποίοι επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης και γενικότερων καθηκόντων (general management).

Στις 7 Νοεμβρίου 2014 έχει προγραμματιστεί η έναρξη της 1ης Σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων που θα πραγματοποιηθεί στο Άργος.

Διάρκεια: από 07/11/2014 έως 21/05/2016 και τα μαθήματα θα διεξάγονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί).
Ενότητες Προγράμματος
  1. Οργανωτική Συμπεριφορά
  2. Μάρκετινγκ
  3. Χρηματοοικονομική Διοίκηση
  4. Διοίκηση Προσωπικού
  5. Παραγωγή
  6. Πληροφοριακά Συστήματα διοίκησης
  7. Επιχειρησιακή Στρατηγική
  8. Εξειδικευμένα Επιχειρησιακά Θέματα
Επίσης θα προστεθούν μαθήματα που αφορούν το τουριστικό και το αγροτικό μάρκετινγκ λόγω των αναγκών της τοπικής κοινωνίας και της ιδιαίτερης φυσιογνωμίας του νομού.

ΗΜΕΡΙΔΑ

Για την αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με εισηγητές από την ΕΕΔΕ, όπου θα απαντήσουν διεξοδικά σε όλες τις ερωτήσεις των ενδιαφερομένων.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 7 το απόγευμα στην Αίθουσα διαλέξεων του Επιμελητηρίου Αργολίδας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Επιμελητηρίου καθημερινά από 10:00 έως 18:00

Τηλ.:27510-67663 κα Κωστοπούλου Αλεξάνδρα



Για το Επιμελητήριο Αργολίδας
Ο Πρόεδρος

Φώτιος Δαμούλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου