Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Επιμελητήριο Αργολίδας:ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΩΣ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΩΣ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Το Επιμελητήριο Αργολίδας διαπιστώνοντας την ανάγκη των μελών του και λαμβάνοντας υπόψη το ενεργό ενδιαφέρον του τοπικού επιχειρηματικού κόσμου για εκπαίδευση και κατάρτιση στον τομέα της εξωστρέφειας, διοργανώνει νέο κύκλο σεμιναρίων με σκοπό την ενίσχυση της Προσαρμοστικότητας του Ανθρώπινου Δυναμικού των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα εξωστρέφειας.
Τα σεμινάρια κατάρτισης διενεργούνται σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ). Με την ολοκλήρωση κάθε σεμιναρίου χορηγείται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εργαζομένους σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (μέχρι 250 άτομα προσωπικό), αυτοαπασχολούμενους ή επιχειρηματίες και παρέχει τη δυνατότητα επιδοτούμενης κατάρτισης 40 ωρών με επιδότηση 5 ευρώ (μικτά) ανά ώρα.

ΤΟΠΟΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση έως 20 Νοεμβρίου 2014 στα γραφεία της Επιμελητηριακής Αναπτυξιακής Αργολίδας.
Απαραίτητα Δικαιολογητικά Ένταξης στο Πρόγραμμα:
  • Αίτηση συμμετοχής (δίνεται από το Επιμελητήριο)
  • Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας
  • Βεβαίωση εργοδότη ή βεβαίωση έναρξης επιτηδεύματος
  • Πρόσφατο βιογραφικό σημείωμα
  • Πρόσφατη φωτογραφία
  • Υπεύθυνη Δήλωση ότι η επιχείρηση δεν απασχολεί προσωπικό άνω των 250 ατόμων με σφραγίδα.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τμήμα της Επιμελητηριακής Αναπτυξιακής Αργολίδας μ.Κ.Ε. (Κορίνθου 23, Άργος, ισόγειο καθημερινά από τις 10.00 έως τις 18.00 ) τηλ: 27510-67663. Δικτυακοί τόποι ΕΕΔΕ και Επιμελητηρίου Αργολίδας αντίστοιχα www.exostrefeia-eede.gr, www.arcci.gr.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας
Φώτιος Δαμούλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου