Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Συγχαρητήρια του ΣΦΙΠ σε Σφυρή και Τριγκάκη




Συγχαρητήρια δίνει ο ΣΦΙΠ στον Δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Δημήτρη Σφυρή και στο Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πορτοχελίου κ. Μανώλη Τριγκάκη για την καθαριότητα και τους δρόμους του Δήμου Ερμιονίδας και του Πορτοχελίου ειδικότερα, σε επιστολή που στέλνει ο Πρόεδρος του ΣΦΙΠ κ. Τζώρτζης Παπαναστασίου στα μέλη του συλλόγου.
Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή:


"Αγαπητά μέλη,

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ. !
Πιστεύουμε, ότι όσοι από εσάς περάσατε το Πάσχα σας, παρά τον αρχικά χειμωνιάτικο καιρό, στα εξοχικά σας στο όμορφο Πορτοχέλι μας,  είδατε με ευχάριστη έκπληξη  όλη την περιοχή καθαρή, χωρίς σκουπίδια πλέον και αρκετούς δρόμους επισκευασμένους.
Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στον Δήμαρχό μας και μέλος μας κ. Σφυρή, αλλά και στον Πρόεδρο της Κοινότητος κ. Τριγκάκη.
Το θέμα των απορριμάτων δεν εχει λυθεί βεβαίως οριστικά, αλλά και αυτή η προσωρινή λύση άλλαξε την εικόνα της περιοχής.
Σας επισυνάπτουμε την ενημερωτική εγκύκλιό μας και ένα φυλλάδιο του Nikki Beach, που μας παρακάλεσε να σας προωθήσουμε και ίσως ενδιαφέρει εσάς ή τα παιδιά σας για το φετινό καλοκαίρι.
Επίσης το Nikki Beach ανοίγει για την φετινή χρονιά την επόμενη Παρασκευή 1η Μαίου, και σας προτείνουμε να έρθετε στο Roof-Garden με τους φίλους σας για να στηρίξουμε το ξεκίνημά τους .

ΜΦΧ

Τζώρτζης Παπαναστασίου
Πρόεδρος ΣΦΙΠ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου