Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΖΗΤΑ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

                                     KΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

-          Π.Ε.Αργολίδας
-      Δήμο Ερμιονίδας
Από το καλοκαίρι 2015 όπως όλοι έχουμε παρατηρήσει σε πολλά σημεία της επαρχιακής οδού Ναυπλίου – Κρανιδίου και συγκεκριμένα Λυγουριού – Κρανιδίου η Π.Ε. Αργολίδας έχει προχωρήσει σε σημαντικές παρεμβάσεις στα πλαίσια βελτίωσης του οδικού επαρχιακού δικτύου (νέος τάπητας, προστατευτικά, οδικές σημάνσεις – διαγραμμίσεις), οι οποίες είναι αναγκαίες για όλους τους μόνιμους κάτοικους των περιοχών των Δήμων Ερμιονίδας και Επιδαύρου, αλλά και των επισκεπτών των αντίστοιχων περιοχών μας. Αξίζει να χαιρετίσουμε αυτή την εκτέλεση εργασιών, αυτό το έργο που είναι όχι μόνο απαραίτητο αλλά αναγκαίο για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και την αντιμετώπιση του φαινομένου της μείωσης των ατυχημάτων στο συγκεκριμένο οδικό δίκτυο. Αναμένουμε από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Τάσσου Χειβιδόπουλου
ενημέρωση αν θα συνεχιστεί περαιτέρω το πρόγραμμα βελτίωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου, γιατί η ασφάλεια των οδηγών πρέπει να είναι η κύρια προτεραιότητα της Περιφερειακής Αρχής, αλλά και μέσα από την οποία συντελείται η βελτίωση των υποδομών, μία αναγκαία συνθήκη για τη βελτίωση και της τουριστικής εικόνας του τόπου μας.
Όμως αυτό που έχει τεράστια σημασία (απαιτεί να έχει τη μέγιστη προτεραιότητα) είναι να προχωρήσει η Π.Ε. Αργολίδας και σε συνεργασία με τους Δήμους (και ιδιαίτερα με το Δήμο Ερμιονιδας) άμεσα σε ένα τεχνικό πρόγραμμα διαγραμμίσεων και οδικής σήμανσης σε όλο το επαρχιακό δίκτυο.
Όλοι ξέρετε ότι υπάρχουν σημεία επί του επαρχιακού δικτύου που οι διαγραμμίσεις είναι σβηστές, δεν υπάρχουν και αυτό οδηγεί σε πάρα πολλά προβλήματα, δημιουργεί αιτίες ατυχημάτων με σοβαρούς κινδύνους της ανθρώπινης ζωής. Γι’αυτό πρεοτείνουμε οι διαγραμμίσεις να προχωρήσουν άμεσα ανεξάρτητα από τη βελτίωση ή όχι με νέο τάπητα του οδικού επαρχιακού δικτύου.
Προσωπικά ζητώ να ανταποκριθείτε στο αίτημά μου, ένα αίτημα πολλών δημοτών του Δήμου μας, αλλά και πάρα πολλών επισκεπτών της Ερμιονίδας και ευρύτερα της Αργολίδας.
Κύριο μέλημά μας είναι η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, η οποία συνδέεται με την ανθρώπινη ζωή και την ευρύτερη ασφάλεια των πολιτών.  

Για τη Δημοτική Παράταξη
«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»
Ο επικεφαλής
Τάσος Γ. Λάμπρου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου