Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Το Λαογραφικό Εργαστήρι στο Κρανίδι μύησε στις τοπικες μας γεύσεις τον κ.Γιώργο Πίττα

Φωτογραφία του χρήστη Λαογραφικό Εργαστήρι Δήμου Ερμιονίδας.
 https://www.facebook.com/laografikoergastiriermionidas/
Την Κυριακή  είχαμε την τιμή να υποδεχτούμε στο Λαογραφικό μας Εργαστήρι τον κύριο Γιώργο Πίττα, έναν ταξιδευτή της γεύσης , έναν καταγραφέα της Ελληνικής γαστρονομίας,που έχει ταξιδέψει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας μελετώντας τις γεύσεις της κάθε περιοχής.
Μαζί του μας επισκέφτηκε η συνεργάτιδά του κυρία Δανάη Σαλεπούλα και φίλη της περιοχής μας. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η παρουσίαση τοπικών παραδοσιακών εδεσμάτων για την προβολή και ανάδειξη του τόπου μας.
Οι κυρίες του λαογραφικού εργαστηρίου, παρότι είχαμε πολύ λίγο χρόνο να προετοιμαστούμε, με πολύ χαρά μαγειρέψαμε παραδοσιακά φαγητά και γλυκίσματα από την περιοχή μας σε ένα πολύ ωραίο κλίμα και γρήγορα τα τραπέζια μας γέμισαν από πεντανόστιμα πιάτα.
Ο ενθουσιασμός μας ήταν τόσο μεγάλος και ο χρόνος κύλησε τόσο ευχάριστα, που ,δεν καταλάβαμε πως πέρασε η ώρα .Ευχαριστούμε ολόψυχα τον κύριο Γιώργο Πίττα για την τιμή να μαγειρέψουμε για κείνον, και για την απλότητά του!!
 Φωτογραφία του χρήστη Λαογραφικό Εργαστήρι Δήμου Ερμιονίδας.
Φωτογραφία του χρήστη Λαογραφικό Εργαστήρι Δήμου Ερμιονίδας.
Φωτογραφία του χρήστη Λαογραφικό Εργαστήρι Δήμου Ερμιονίδας.Φωτογραφία του χρήστη Λαογραφικό Εργαστήρι Δήμου Ερμιονίδας.Φωτογραφία του χρήστη Λαογραφικό Εργαστήρι Δήμου Ερμιονίδας.Φωτογραφία του χρήστη Λαογραφικό Εργαστήρι Δήμου Ερμιονίδας.Φωτογραφία του χρήστη Λαογραφικό Εργαστήρι Δήμου Ερμιονίδας.Φωτογραφία του χρήστη Λαογραφικό Εργαστήρι Δήμου Ερμιονίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου